HOW TO SHOP

1Login or create new account.
2Review your order.
3Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support [ @ ] website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Κατάρτιση και Πιστοποίηση Προσωπικού Ασφαλείας (Security)

Το Eurolearning Κ.Δ.Β.Μ., Πρότυπο Πιστοποιημένο Κέντρο Κατάρτισης, σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ), το οποίο εποπτεύεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης με στόχο, σύμφωνα με τους κανόνες και τις διαδικασίες, την πιστοποίηση επαγγελματιών της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας – Security», σε συνεργασία με πιστοποιημένους εκπαιδευτές του ΚΕ.ΜΕ.Α και του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

   Κάθε πρόγραμμα έχει διάρκεια 105 ώρες και καλύπτει πλήρως όλες τις θεματικές ενότητες που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή των υποψηφίων στις εξετάσεις πιστοποίησης.

   Το Eurolearning Κ.Δ.Β.Μ., αναπτύσσοντας την ευέλικτη μέθοδο τηλεκατάρτισης μέσω πλατφόρμας, δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους, πανελλαδικά, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τα σεμινάρια Πιστοποίησης Προσωπικού Ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο με την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 

Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΡΑ:

  • Τους υπεύθυνους καταστημάτων πώλησης και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας
  • Όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται ως security – φύλακες σε εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας
  • Όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σε οποιαδήποτε βοηθητική θέση σε εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας
  • Όλους τους ανέργους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του Security
  • Όλους όσοι έχει λήξει η άδεια εργασίας και θέλουν να επανέλθουν στο επάγγελμα του Security
  • Ενδιαφερόμενους για την συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς του Δημοσίου για τα Σώματα Ασφαλείας (μοριοδότηση)

  

   Εκτός του βασικού προγράμματος εκπαίδευσης, παρέχεται η δυνατότητα για εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες – ανάγκες που θα έχει η συνεργαζόμενη με τον φορέα μας εταιρεία Security.

   Μετά το πέρας της θεωρητικής – βιωματικής εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης η οποία είναι προϋπόθεση για να προχωρήσουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης που διεξάγονται από το ΚΕ.ΜΕ.Α και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.


 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. *
ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ
Επιθυμώ να λαμβάνω στα στοιχεία επικοινωνίας μου ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για δράσεις συμβουλευτικής, σύγχρονα προγράμματα ΕΣΠΑ, ευκαιρίες απασχόλησης και συμφέρουσες δράσεις επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με την Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων της EUROLEARNING Κ.Δ.Β.Μ.
H EUROLEARNING Κ.Δ.Β.Μ. συλλέγει, εφόσον δηλώσετε τη συγκατάθεσή σας, τα παραπάνω δεδομένα για να σας ενημερώνει για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τηρούμε και μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η EUROLEARNING Κ.Δ.Β.Μ. σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους. *