Το Eurolearning Κ.Δ.Β.Μ., φορέας ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και πρότυπο πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης, υλοποιεί σεμινάρια επιμόρφωσης Τεχνικού Ασφαλείας για τους εργοδότες επιχειρήσεων χαμηλής επικινδυνότητας - Γ' κατηγορίας (εμπόριο, ξενοδοχεία, εστιατόρια, παροχή υπηρεσιών κ.λπ.) & μέσης επικινδυνότητας - Β΄κατηγορίας (επισκευή, συντήρηση, πρατήρια καυσίμων).
Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 39278/1823/25.7.2018, όπως τροποποιήθηκαν με την Υπουργική Απόφαση 59730/2576/19-12-2019 (ΦΕΚ Β' 4762) και την Υπουργική Απόφαση 52725/1990/31-12-2020 (ΦΕΚ Β' 5861), όλες οι επιχειρήσεις, εφόσον απασχολούν έστω έναν εργαζόμενο, είναι υποχρεωμένες να παρέχουν υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας, ο οποίος μπορεί να είναι είτε εξωτερικός συνεργάτης (μηχανικός) είτε, για τις επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότητας και μόνο, ο ίδιος ο εργοδότης, εφόσον εκπαιδευτεί κατάλληλα. Την εκπαίδευση αυτή μπορεί να παρέχουν μόνο πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί φορείς, όπως το Eurolearning Κ.Δ.Β.Μ. με αυστηρά επιλεγμένους και πιστοποιημένους καθηγητές.
Η ύλη έχει καθοριστεί από το Υπουργείο Εργασίας και οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν επίσημο ποιστοποιητικό παρακολούθησης, με απόφαση του τμήματος Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του τμήματος Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.
Μπορείτε να συμπληρώσετε παρακάτω την αίτηση.
- Κατηγορία: Προγράμματα για Ελεύθερους Επαγγελματίες
Σύμφωνα με το Π.Δ. 100/2010 (ΦΕΚ 177/6-10-2010) η ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή αποκτάται με την εγγραφή του ενδιαφερόμενου στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών και την από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής χορήγηση αντίστοιχης άδειας για τη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων κτιρίων ή/και λεβήτων και εγκαταστάσεων θέρμανσης ή/και εγκαταστάσεων κλιματισμού.
- Κατηγορία: Προγράμματα για Ελεύθερους Επαγγελματίες
Το EuroLearning υλοποιεί προγράμματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, τα οποία αφορούν όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, ασχολούνται με τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
- Κατηγορία: Προγράμματα για Ελεύθερους Επαγγελματίες